Horòscop del 13 al 19 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No t’agrada que t’organitzin la vida però hauràs de cedir, ho faràs per una persona que s’ho mereix. Treball: és probable que et sentis més motivat. Arriba una oportunitat que et beneficia, centra’t en ella.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Fiar-te de la teva parella és fonamental perquè tot funcioni. No generis tensió amb les teves suspicàcies. Treball: quan es presenta un canvi laboral, no ets la primera que s’apunta, però aquesta vegada arrisca’t.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Una setmana estressant, el teu interès per algú que s’ha fixat en tu, et portarà a lliurar-te més al plaer. Treball: prudència, desenvolupa les teves idees, amb peus de plom. Algú pretendrà apropiarse- les. Sigues previnguda.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
 Convençut que els teus desitjos poden convertir-se en realitat, solament et queda deixar-te portar. Treball: els teus canvis d’humor no beneficien al teu rendiment. Procura no identificar-te amb els problemes, tenen solució.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Aquests dies pot ser que et sentis col·lapsada pels records i el teu cor estigui fet un embolic. Treute de damunt totes les emocions parasitàries. Treball: canvia els teus mètodes, no culpis als altres, reflexiona.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et valoren i has de saber-ho. Ets una persona estimada, has d’assumir-ho i no desaparèixer quan t’afalaguen. Treball: la crisi ja ha passat per tu, és moment de reprendre assumptes que vas deixar fa temps aparcats.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

T’espera una trobada amorosa, confia en la teva bona sort. És moment per a la seducció. Treball: cautela amb les despeses, sobretot si els comptes no són propis. Vés amb compte amb els petits enganys o distraccions.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Saps que l’amor és el motor de la vida, t’escudes en el temor a la pèrdua, obre el teu cor d’una vegada. Treball: és el moment de gaudir, èxits i també lliçons. Ara és el moment de recollir els fruits.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Algú que t’estima et donarà una sorpresa i no és el teu aniversari, però hi ha moments que necessites més demostracions afectives. Treball: hauràs d’assumir una errada, però et vindrà bé. Ara a remuntar i a créixer.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Deixa les teves inseguretats, aclareixte, no solament li faràs un favor a la teva parella, sinó també a tu mateixa. Treball: una decisió que no t’atrevies a prendre acaba confirmant-se. No és moment de dubtes, sigues prudent però atrevida alhora.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Setmana de compliment de promeses, de desitjos que fa temps que esperes. Encén la teva passió per sentir. Treball: el que feia dies que es resistia als teus arguments i encants de bon negociador, acaba en un gran èxit.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La felicitat és efímera, el que et farà feliç és l’amor que dónes als altres sense necessitat de rebre’n. Treball: accepta que et falta organització. Aquesta setmana t’oferiran ajuda. Deixa’t guiar i podràs culminar tot amb tranquil·litat.