Horòscop del 13 al 19 de novembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si tens parella, pot ser més dificultós arribar a acords. Es pot produir el final d’una relació que ja no funcionava. Amb els fills però, la situació és molt bona. Gaudeix-ne.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

SFacilitat per trobar parella si ho vols. Això sí, t’has de moure una mica per facilitar les situacions. No tens massa clar com serà el teu futur però estàs esperançat.. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Aprenentatges que vindran de l’intercanvi amb els altres. Converses que poden resultar reveladores. Compte perquè no tothom serà sincer. Com més realista siguis, millor.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Màxima atenció posada en estructurar la teva vida, sobretot pel que fa a l’aspecte material. Però també els horaris, vols fer una millor gestió del temps per aprofitar-lo.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els assumptes domèstics i familiars reclamen la teva atenció i possiblement has de posar diners per gestionar-ho correctament, però també pots comptar amb una ajuda material.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Compartir algunes experiències amb altres no sempre és fàcil. Pots trobar- te que hagis de fer partícips als altres de les teves vivències i això et genera cert neguit.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una excessiva preocupació pel teu futur pot atorgar-te ansietat i estrès. Estàs decidit a dur endavant els teus projectes més personals i comptes amb energia per fer-ho.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Moment alliberador, on pots usar tot el teu potencial per millorar les teves circumstàncies, sobretot l’economia es pot veure tocada per algun fet inesperat i afortunat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moment especialment adequat per veure què passa dins teu. Tens totes les eines per esbrinar què et passa i com resoldre-ho, però t’hauràs d’apartar de certes distraccions.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És hora d’obrir-se a nous aprenentatges. Si apliques el que has après i ho fas des d’una visió nova de les coses, el resultat pot ser favorable per a tu. Període de sorpreses.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No deixis que el que passa al teu voltant t’acabi portant a la desesperança. Cerca petits (o no tan petits) oasis que et posin en contacte amb el qual realment t’importa.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tot és ple d’oportunitats i situacions que et poden reportar saber i grans satisfaccions personals. Només has de deixar el cau on ets i sortir al món, on t’espera la vida.

TOTES LES NOTÍCIES