Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les vostres aficions estaran a l’ordre del dia i us entretindreu d’una manera fàcil amb les coses que us agraden, i això està bé, però descuidareu les vostres obligacions i no és manera d’anar bé. Que us divertiu és important però sempre i quan tingueu tot el que és necessari fet. Haureu d’anar amb compte a la feina que serà on més es notarà aquesta falta d’implicació i aquests descuits. Sigueu responsables.  


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Us preocuparà la vostra imatge i no sabreu gaire com ho heu de fer per sentir-vos còmodes i al mateix temps quedar arreglats i bé. No us hi capfiqueu que després la cosa s’embolica. De vegades quan es tenen dies així ho veus tot malament i sembla que no hi ha res que pugui anar bé. Val més no voler canviar i tornar al de sempre sense voler fer coses especials. Estigueu per la mare que us necessita.  


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

És millor que no us deixeu portar per les vostres intuïcions i que racionalitzeu les coses que us passen de manera senzilla i tranquil·la, perquè tindreu la tendència a fer muntanyes de petites coses i us posareu massa nerviosos, cosa que no us convé massa. També és bo tenir clar que aquests dies parlareu d’una manera poc clara i és probable que la gent no us acabi d’entendre gaire bé, sigueu més específics.   

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
És millor que no us deixeu portar per les vostres intuïcions i que racionalitzeu les coses que us passen de manera senzilla i tranquil·la, perquè tindreu la tendència a fer muntanyes de petites coses i us posareu massa nerviosos, cosa que no us convé massa. També és bo tenir clar que aquests dies parlareu d’una manera poc clara i és probable que la gent no us acabi d’entendre gaire bé, sigueu més específics. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tingueu control en el camp dels diners, els bancs us poden jugar alguna mala passada i només dependrà de que vosaltres estigueu atents a les propostes que feu i les respostes que us donen. És bo fer les coses però pensant fredament si us convé, o no. Si teniu fills haureu d’estar més per ells del que ho soleu estar perquè se us descontrolaran uns mica més del que voldríeu i no és bo que els deixeu fer massa.                          


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Interpretareu malament algunes coses i desembocarà amb malentesos que si no es controlen poden ser desagradables, heu d’evitar mals rotllos sigui com sigui i heu de buscar la manera de tornar a plantejar-vos el que us han dit més d’una i dues vegades per poder tenir clar el que realment us volien dir sense entrar en paranoies. També estaria bé que anéssiu a fer esport o a caminar que ja us convé.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot se us posarà bé sense fer massa esforç, però és com si vosaltres no us en volguéssiu adonar i us ho mireu tot negativament, cosa que us portarà a estar neguitosos i no massa bé. Heu de canviar el chip i buscar la manera d’encarar les coses cap al bon sentit i aprofitar que les coses us surten bé. Quan accepteu que tot va bé podreu ser més feliços i les rialles formaran part de la vostra vida sempre.                 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No són moments per trencar amistats, ni per enfadar-vos amb ningú. La vostra manera de dir les coses pot ser massa directa i fins i tot agressiva, cosa que pot fer més mal del que us penseu i us pot portar a sentir-vos malament després. Si teniu aquest punt controlat podreu gaudir d’uns dies molt bons en el tema de feina i de diners, que per cert teniu bons aspectes per recollir diners i poder acumular-ne.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi haurà tendències a que tot us vagi més lent del compte, però no és un problema, només cal que tingueu paciència i que deixeu que les coses es vagin fent poc a poc. Les presses mai són bones. A banda d’això us convé estar amb la família, sobretot amb els germans, si en teniu, és clar i de vegades hi ha amics que fan més el paper de germans, que els de sang en si. Accepteu els vostres sentiments.         


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És un bon moment per fer algun tipus d’inversió perquè sabreu gestionar bé el tema de diners i veureu fàcilment per on us podeu dirigir i com podeu invertir. Això no vol dir que invertiu en el joc, no voldria pas que ho interpretéssiu malament i després perdéssiu diners i acabés estant culpa meva. Les inversions sempre s’han de fer amb prudència i sense corre riscs innecessaris. Cuideu-vos la salut. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La vostra iniciativa serà la força que us farà sentir grans i amb ganes de menjar-vos el món, no deixeu que els comentaris dels demés i els desànims que us transmeten us facin perdre la il·lusió. És bo lluitar per les coses que et fan sentir be i que tens ganes de viure. Les coses que us puguin venir des de l’estranger us poden obrir portes a un món nou que us pot servir pel que us convingui amb idees fresques. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estareu apagats i amb poques ganes de tirar endavant i aquesta és una postura que heu de canviar immediatament. Són moments puntuals però us afecten d’una manera passa potent i ara mateix no us cal gens ni mica. Entreu en el món de la imaginació i així tot serà més fàcil obrint la part de més ganes de fer coses divertides i animades, que és el que us aniria més bé i us posaria a lloc de cop.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada