Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens a les teves mans poder deixar el teu segell personal en el que fas. Moment molt creatiu. Vols assegurar el teu futur. Comptes amb la confiança d’algú important.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Gaudeixes de la solitud. No et ve massa de gust relacionar-te. Si les opinions de la família et preocupen, hauràs d’afrontar-ho i fer el que et sembli convenient per a tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Moment propici pels viatges de plaer, per establir contactes nous i fins i tot per coquetejar amb alguna amistat. Pots experimentar notables diferències amb els germans.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Idealisme i economia van de la mà en aquest moment. Possible interès en política, en grups ideològics, que fins ara no et deien res. S’obren camins en qüestions laborals.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Quan menys t’ho esperis, pot sorgir una atracció fatal, d’aquelles que són difícils d’ignorar. Pot ser una persona més jove i que t’enlluernarà amb la seva intel·ligència.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et pots trobar una mica nostàlgic en aquest moment, rememorant un amor del passat o la teva infantesa. Millores econòmiques a la vista i un període de més tranquil·litat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La teva relació de parella pot passar per un moment delicat. Serà fàcil deixar-se portar per la passió, tant el sentit sexual com per l’enuig. Tot té lloc per alguna cosa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estàs en guerra amb el món perquè no acceptes les teves debilitats. Tothom les té. Dins teu hi ha una ànima plena de saber que vol crear i col·laborar en un futur millor.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Vols alliberar-te però el procés no és tan fàcil ni ràpid. No perdis el rumb, aplica paciència. I sobretot, descansa i menja sa per aprofitar millor la teva energia.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Bon moment en assumptes professionals i econòmics. Assoleixes alguna fita que estava pendent. Si no controles el teu pes, t’anirà bé pensar quines emocions estàs contenint.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sembla que la parella i els altres en general, et qüestionen i et fan perdre els nervis. No tots pensem igual, ni tot funciona per tothom. Pren distància i t’afectarà menys.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha alguna cosa en l’ambient que et fa restar en silenci. Sents que és millor callar i percebre, ja vindrà el moment d’expressar el que sents i fer-ho arribar a qui cal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada