Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pots trobar-te amb ganes de canviar de casa, o com a mínim de redecorar la que ja tens. Aquests canvis tenen molt a veure amb necessitats emocionals que mantens ocultes.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Mantens l’esperança que algunes converses amb la família serveixin per resoldre assumptes pendents. Tens objectius materials que vols complir, i estàs estructurant-los.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Conciliar la part mental i l’emocional pot resultar-te una mica esgotador si primerament no ho acceptes. Ambdues resten dins teu. Deixa que tot tingui el seu paper i espai.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Enfocat en qüestions, probablement professionals, i potser en detriment del contacte familiar. Són cicles i si és un bon moment professional, certament caldrà aprofitar-lo.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pel que resta d’any, els assumptes sentimentals passen per un període una mica restrictiu. Pot ser pel teu bé, de ben segur que aquest temps és de gran aprenentatge.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És moment de recollir alguns fruits. Sembla que el vent bufa a favor i pots mantenir un ritme de vida raonable, que et permet estalviar però no t’oblidis de compartir.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha coses que no exterioritzes per por a mostrar-te fràgil, però potser t’aniria bé trobar amb qui poder expressar-te. A la feina hi ha algú amb qui has fet bona amistat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

En aquest període, t’expresses de manera especial o poètica. Estàs inspirat, recuperes la il·lusió i veus la part meravellosa de la vida. L’amor dels teus et fa feliç.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Segueixes en un temps de resistència i de certes tensions per poder tirar endavant els teus objectius. La part positiva és la teva actitud, que és cada cop més valenta.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ja has vist que callar no és sempre el millor i que et cal expressar el que sents. Només cal fer-ho de manera serena, i d’això tu en saps. És qüestió de perdre la por.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’etapa personal que vas iniciar fa sis anys va arribant a una fase de culminació. Has tingut temps d’alliberar-te del que creies fals o que dificultava la teva evolució.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pot ser que estiguis confós amb un tema familiar i la subjectivitat et jugui una mala passada. Aviat tornaràs a tenir temps per qüestions professionals que havies aparcat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada