Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pots sentir-te pressionat per qüestions laborals i necessites una escapada o una activitat que et permeti desconnectar. Si pots, fes-ho, fins i tot la teva salut millorarà.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

A la feina pot sorgir una atracció inesperada. Nous horitzons en la professió, nous objectius. Sents que t’has de preparar. Els amics estaran més presents en aquests dies.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si tens una relació sentimental, potser passa per un moment de valoració. Els temes financers (préstecs, hipoteca…) ocupen bona part del teu temps. Sigues curós amb això.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Es mou amb més facilitat el que té a veure amb la professió. Tens via lliure i la confiança de superiors. No deixis la salut de banda, bon moment per reorganitzar hàbits.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Moment ideal per expressar qüestions que fins ara es trobaven soterrades. Els fills et demanen més temps. Aquests dies et veuràs una mica absorbit per les seves demandes.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et neguiteja la manca de concreció d’algunes persones, especialment de la parella. Aprèn de l’experiència. No sempre podem saber-ho tot. Frueix també amb l’ambigüitat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si la teva relació de parella ha passat una època complicada, ara us podeu donar més espai i començar de nou. Ganes de fer coses noves i diferents en el temps de lleure.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No pots estar permanentment ressentit amb el món perquè la vida no és color de rosa. Si a la feina has comès alguns errors, simplement perdona’t i aprèn de l’experiència.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Una de freda i una de calenta. Així semblen les coses darrerament. És una etapa d’assolir responsabilitats. Aposta per les idees innovadores, aprofita la teva intuïció.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tens ganes que es moguin coses i sembla que tot està aturat al teu voltant. Lluites per millorar la teva economia, ho fas molt bé i saps que calia arriscar una mica.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estaràs una mica més reservat del que és habitual. Hi ha coses que no saps com digerir i et costa expressar-les. Pots fer-ho mitjançant l’art, la poesia, la música…


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et toca idear noves maneres d’obtenir ingressos i això et té una mica atabalat. Els amics et voldran donar idees però millor utilitza la teva imaginació, que en tens molta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada