Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Amb la gran activació planetària en el sector de l’amistat, hauràs d’estar disponible per a les persones del teu entorn.Treball: els teus objectius i plans professionals estan en un moment òptim per obtenir els millors resultats.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb Venus en el terreny de l’afecte i del plaer, tens molts avantatges a l’hora de seduir, si és aquest el teu propòsit.Treball: una persona de la teva confiança et donarà un consell. Medita i pren-t’ho seriosament. Cap de setmana amb molta acció. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Un compromís d’última hora et porta a canviar de plans. Vigila!, no desvesteixis a un sant per vestir-ne un altre, sigues prudent.Treball: ets una persona dispersa, i ara ho seràs molt més. Dóna prioritat al que és realment important.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La resposta que desitges arribarà com menys l’esperis, així que canvia d’humor, mostra’t positiva i supera ja les emocions estancades.Treball: excel·lent moment per dissenyar el teu futur professional, llança’t. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Para esment al que et diuen les persones que t’estimen; aquí estan les claus per resoldre una situació emocional.Treball: simplifica algunes de les tasques en les quals et compliques la vida, en la senzillesa també hi ha creativitat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pensa menys i sent més. Aquesta podria ser la teva consigna per a aquests dies, encara que suposi un desafiament difícil de superar.Treball: si et suggereixen que canviïs de tàctica, pren-t’ho com un bon consell. De tu depèn el resultat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els aires de renovació estan molt presents i actius al teu món sentimental, i això pot suposar l’inici d’una nova relació i la fi de la teva solitud.Treball: una petita errada no és la fi, tu pots donar-li la volta i ser un èxit. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La influència emocional que exerceixes en la majoria de la gent és enorme; has de fer servir amb art aquest gran poder.Treball: el teu sentit de la responsabilitat t’exigeix molt, i això genera enveges al teu voltant. Pregunta’t per què? 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si tens poc temps per als teus, algun retret podria posar-te sobre avís. Canvia d’actitud i tot serà més fàcil.Treball: amb la presència de Venus tot hauria de ser meravellós, en cas contrari busca promoure l’harmonia.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estan a punt de donar-te una lliçó, aprèn bé l’assignatura per si has de tornar a examinar-te. No t’adormis.Treball: no és un bon moment per entaular noves relacions comercials. Espera uns dies i tot millorarà.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindràs una energia d’especial intensitat i un protagonisme per facilitar-te les coses. Pren-te el teu temps per assaborir-ho.Treball: possiblement en tinguis poques ganes aquests dies, però assumptes personals requeriran la teva atenció, estableix prioritats.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb les emocions a flor de pell, és difícil prendre una bona decisió. No et precipitis si no et veus capaç de donar una resposta.Treball: valorar el que has aconseguit estaria bé, però no estàs per això. Seran uns altres els que t’alertin.