Horòscop del 11 al 17 de febrer


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

No generis sentiments contradictoris. Hauràs d’estar disposada a revisar alguns dels teus plantejaments si desitges millorar la teva relació. Treball: amb la quantitat d’assumptes que tens pendents de resoldre, no pots embolicar-te amb uns altres. Sigues prudent.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tu et sents molt bé delegant els assumptes més trivials, hi ha qui està pendent de la teva comoditat. No t’hi enfrontis. Treball: l’entrada del sol i Venus en el sector del treball t’augura una setmana molt positiva. A més, algú desitja la teva col·laboració laboral.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si en el bagul dels teus records emocionals hi ha assumptes pendents de resoldre, ara és el moment de fer-ho. Se solucionaran de forma molt positiva. Treball: aconseguir una col·laboració professional ben retribuïda entra dins de les teves possibilitats.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La confi ança que diposites en tu ha de ser proporcional a la que deixes en els altres. Tu ets qui desconfia de les teves possibilitats. Venç totes les teves pors. Treball: no lliuris el teu poder i no perdràs l’oportunitat de demostrar el que vals.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
L’entrada del Sol i Venus en el sector de les relacions li posa un toc de dolçor a la teva vida. Aprofita aquestes energies per expressar més afecte. Treball: sorgeix una oportunitat de guanyar més diners, la manera sembla una mica estranya, però millora la teva economia.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hauràs de tallar una situació conflictiva de manera taxativa. No pots consentir certes actituds a casa teva; actua. Treball: tens objectius professionals que acaparen la teva atenció, en detriment d’altres coses no menys importants.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Un període de molt d’amor, de sensacions de vertigen, si saps viure-ho amb intensitat però sense ansietat. La sort afavoreix els teus plans. Treball: Una bona oportunitat no es dóna cada dia. Has de saber vendre les teves habilitats professionals, demostra el que vals.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Canviar d’opinió de vegades és un error. No resulta fàcil saber el que has de fer o no amb la teva relació sentimental, però aquesta setmana quedarà clar. Treball: una petita victòria professional t’ajudarà a prendre distància d’un confl icte d’interessos.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et reclamaran més ajuda de la que estàs disposada a donar. Analitza la situació abans de negar-te en rodó. Treball: aconseguir que tot funcioni a la perfecció serà un repte aquests dies. Si ho aconsegueixes comparteix l’èxit, perquè hi hauran contribuït els altres.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot el bé que puguis projectar en els altres no cau en sac foradat; les emocions positives generen més optimisme i reverteixen en el teu favor. Treball: et compromets en coses que saps que no podràs complir, no estiguis tant pels altres i estima’t més.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La presència de Venus en el teu signe et dóna l’oportunitat de viure més l’amor. Desfes-te de tot el que et genera estrès, pensa més en el teu benestar. Treball: donaran bones referències de tu; si busques feina és una setmana per aconseguir-ho.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’entrada de Júpiter en el teu signe aquesta setmana significa la possibilitat d’expandir els teus anhels i generar desitjos. Enfoca la teva voluntat cap a un objectiu que t’ajudi a millorar la teva salut. Treball: també tens al teu favor els teus plans professionals.

TOTES LES NOTÍCIES