Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mostraràs el millor dels teus sentiments i aquest canvi desconcertarà a més d’una persona. Treball: una feina inesperada i molt urgent destarota els teus plans per al cap de setmana, així que hauràs d’improvisar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Equilibra les teves tendències per no estar sempre en la corda fluixa. Ets tu qui mana en tu mateixa. Treball: una setmana apàtica, no et sents valorada ni motivada. Recorre a la teva creativitat i sortiràs de la rutina.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindràs conflictes sentimentals i recorreràs a la família perquè t’aconsellin, escolta’ls i tot se solucionarà. Treball: hi ha límits que no has de traspassar, perquè els excessos es paguen. Has de complir els teus compromisos.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Moments preciosos de tendresa, de reconciliació amb el passat, però també de noves expectatives amoroses. Treball: seràs capaç de transformar un problema en un repte que superaràs amb escreix. Felicitacions.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Una setmana idíl·lica que eclipsa les tensions recents. No et quedis a casa, és moment de sortir, gaudir i compartir. Treball: hi ha moments en els quals no pots comptar amb l’ajuda de ningú. Has de tenir més voluntat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi ha gent que només veu la palla en l’ull aliè, no et deixis manipular. Tu decideixes, recupera el control i supera’t. Treball: el que al principi de setmana et semblarà complicat, s’aclarirà amb el pas dels dies.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tens tendència a alterar-te i veure les coses de manera molt diferent que la teva parella. No prenguis decisions serioses. Treball: has d’aprendre a acceptar una crítica sense enfonsar-te. No es tracta d’atacs personals.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estàs superant una etapa de baixa autoestima gràcies a l’amor, evoluciona amb l’experiència, no es pot demanar més. Treball: acabes una tasca molt complicada, i t’espera un nou projecte, així que no t’adormis.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La teva vida canviarà, prendràs decisions amoroses, tot estarà molt més clar en aquest moment. Treball: si t’ofereixen ajuda, no la rebutgis, encara que pensis que ningú no ho farà com tu. És un gest amable, valora-ho. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ningú t’escoltarà si pretens que et donin la raó a crits. Només aconseguiràs allunyar la possibilitat d’una reconciliació. Treball: bona setmana per canviar les pautes laborals, ets capaç de fer-ho millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et resulta molt difícil portar-te bé amb els qui no senten o pensen com tu, i aquest repte es pot presentar aquests dies. Treball: tot el que et fa perdre autonomia i capacitat de decisió et porta a saltar. Modera’t.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La solitud és bona consellera, sobretot si estàs confusa i sentimentalment fràgil. No t’atabalis, tot passarà. Treball: no cedeixis davant la provocació. L’enfrontament directe afeblirà la teva posició en l’empresa, sigues cauta. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada