Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Una bona complicitat amb la teva parella és imprescindible per aconseguir els teus objectius. Treball: si has de prendre una decisió important per la qual no sents massa entusiasme, millor ajorna-ho.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Les teves atencions cap a una persona que ho està passant malament, seran de gran ajuda i et recordaran situacions viscudes. Treball: si se t’acumulen les tasques, no desesperis, pensa en el poc que et falta i no t’estressis.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En aquests dies et sentiràs molt compromès, i el que et causava algun temor s’allunyarà. Treball: l’ambient millora i t’anima a compartir amb la gent les teves idees, il·lusions i projectes, centra’t en els teus objectius.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Setmana d’intensitat emocional; tindràs la sensació que les coses succeeixen molt de pressa i que la gent no t’entén. Treball: et farà l’efecte de no tenir temps per a tu, passes les hores al servei dels altres, delega.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindràs certa tendència a complicar-te la vida. No t’obstinis a solucionar problemes que no t’incumbeixen. Treball: veus contratemps on no n’hi ha, tot t’afecta, has de ser més positiu i no complicar-te tant.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No deixis que la teva relació es consumeixi per falta d’il·lusió, posa entusiasme i molt d’amor, i veuràs com tot reneix. Treball: setmana d’èxits, és un excel·lent moment per a l’expansió professional. Arriben canvis.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Trobar l’amor de la teva vida no és difícil; rebaixa la llista de les teves exigències, és un moment fantàstic per enamorar-te. Treball: noves oportunitats, no deixis de moure’t, algú et respondrà. Has de creure més en tu.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva llar semblarà una sala de festa. Et sentiràs feliç, emocionat de sentir-te envoltat dels que més estimes. Treball: l’ajuda d’un company et suposarà un baló d’oxigen i suposarà un bon llaç d’amistat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És fàcil sucumbir a certs encants,si la persona que et provoca insisteix, però no és or tot el que llueix. Treball: si les coses es resisteixen, tal vegada sigui perquè no estàs enfocant les coses adequadament.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Evita buscar culpables, és una total pèrdua de temps. Responsabilitza’t dels teus sentiments i si alguna cosa no et convé, supera-ho. Treball: és clar que necessites vacances. Ho notaràs, quan et sentis desbordat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots viure un somni d’amor o anar per l’amor dels teus somnis. Tot és possible. No gastis tanta energia, cuida’t més. Treball: quan compleixes amb els teus objectius, et sentiràs alliberat i deixaràs de generar tensió, arriben canvis.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Ets capaç de tot per amor, però has de ser eficaç per oblidar el dolor i tornar-te a enamorar. Gaudeix de la teva llibertat. Treball: els excessos passen factura, si no pots complir i ho has de passar malament, rectifica! encara hi ets a temps.