Horòscop de l’11 al 17 d’abril

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aneu en compte amb la vostra parella, l’esteu deixant una mica de banda i això no és bo. Hauríeu  d’escoltar i entendre la situació en la que es troba, pot ser d’aquesta manera li podeu donar un cop de mà. Si no teniu parella, tot serà més tranquil i l’únic que us pot fer trontollar és la possibilitat d’alguna enganxada amb algú de la feina, o bé algun company d’escola. Agafeu-vos-ho bé i no hi doneu importància. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Es plantegen uns dies divertits en molts aspectes o propostes bones per passar-ho bé, tot és posar-hi ganes i endavant. Una de les coses més maques que us podeu trobar és la simpatia que la gent us mostrarà en tot el que feu i allà on aneu. Hauríeu d’estar contents i, sobretot, hauríeu d’agrair el bon rotllo que la gent us aporta ja que no sempre s’està tant de bon rotllo i això és bo, aprofiteu-ho.              


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Haureu d’anar amb compte perquè la rapidesa amb la que us enfadareu serà molt grossa. Per tant, hi hauran moments de força crispació, sobretot dins de casa amb grans tendències a discutir amb el pare. Mireu de controlar-vos una mica i relaxar-vos perquè el vostre estat nerviós es convertirà en ràbia i  mala bava, cosa no gaire efectiva per la pau i la tranquil·litat. Millor respireu abans de contestar.   

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Son dies molt tranquils amb grans tendències a voler quedar-vos a casa i a no voler saber res de ningú, si no és que tingui una importància per a vosaltres. D’altra banda, haig de dir que és possible que veieu com hi ha persones que es preocupen per vosaltres i això us farà adonar que realment hi ha gent que us estima i us dona suport. Estar més alegre és un regal que pots fer per a ells. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Podreu fer una mica el que us doni la gana, ja que moltes de les coses que normalment us priven de ser lliures (com ara els pares o la parella, o bé la feina) us permetran fer una mica la vostra, i això és d’agrair ja que gairebé sempre esteu lligats i és difícil que us pugueu deixar anar. D’altra banda, el tema en el que notareu més bones vibracions és el dels diners. Cal tenir-ho en compte i aprofitar-ho.  


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Ja era hora que poguéssiu passar uns dies com els que es presenten, amb punts molt favorables i facilitat de sortir-vos  amb la vostra sempre que us ho proposeu. Que més voleu? tindreu un poder de convicció que no soleu tenir i d’aquesta manera podreu fer girar les coses cap allà on us interessin. D’altra banda, on potser les coses s’espatllin és en el camp de la parella, on podeu tenir-hi un daltabaix.                  
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Per culpa d’alguna amistat perdreu el bon rotllo que teniu amb una persona que coneixeu de fa molt temps, potser perquè la vostra amistat us farà veure realment com és aquesta persona en realitat. Us sabrà greu però ho superareu. I, per cert, hauríeu de fer alguna cosa per estar una mica més al cas en la feina ja que teniu uns dies amb tendències a que les coses manuals us surtin malament. Poseu-hi atenció.                                  
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Al llarg d’aquests dies semblarà que estigueu flotant i, a sobre, és possible que la sensació que tingueu és la de no estar en aquest planeta. Sort que serà per poc temps ja que si no, la feina seria per fer-vos baixar del globus. Per comptes d’estar tanta estona somiant truites potser és millor que us desperteu i comenceu a ser una mica més realistes, tot i que de vegades ja en sou força. No perdeu el somriure.    


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si en qüestió de diners sempre anéssiu així la cosa estaria força bé ja que teniu la possibilitat de guanyar diners fàcilment i això es bo. A l’hora, també és bo que sapigueu que és favorable per vosaltres fer alguna inversió sobretot comprant, o bé una casa o un pis. Si mai us ho havíeu plantejat ara és un bon moment per els sagitaris que tingueu feina, és clar. Tampoc pretenc que us llenceu a fer una cosa impossible.    


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu la necessitat d’estar amb la mare i sentir-vos acotxats i protegits, son coses que passen i la veritat és que en certa forma no és pas que tingueu motius per sentir-vos malament. Tant sols és que trobeu a faltar la pau i la tranquil·litat. A part d’això, també hi ha la possibilitat que al llarg d’aquests dies tingueu alguna proposta de feina que vindrà d’algun conegut, aprofiteu-ho.                     


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Últimament sembla que no hi ha maneres que res us surti bé, només feu que veure entrebancs arreu i pensar que no s’arreglarà mai res. No us heu de desesperar, les coses volen temps i, ara, és el moment de saber agafar-vos-ho tot amb el màxim de paciència que és la mare de la ciència. Una de les coses que us poden sortir bé és l’amistat, o sigui que mireu de bolcar-vos una mica amb la festa i riu. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Ja era hora que comencéssiu a posar ordre a casa, sempre la soleu tenir de potes enlaire i segons diferents cultures orientals: si tens desordre a casa, també el tens a la teva vida. Poseu-vos les piles i a endreçar s’ha dit. Per un altre costat, heu de saber que ara és un moment de preparació per la vida i això us farà adonar-vos de moltes coses importants, no ho deixeu passar per alt.     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.