Horòscop del 31 d’agost al 6 de setembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Sincerar-te és el més aconsellable,la persona que t’estima celebrarà poder-te escoltar. Treball: buscaràs justificacions per no complir un compromís. Defensa els teus arguments amb calma per sortir vencedor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi ha moments en què sobren les paraules i ha de parlar solament el cor. És un període d’emocions expansives, declara’t. Treball: hi ha actituds que et converteixen en centre d’atenció. Mantingues una postura controlada.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si no pots dissimular el teu descontentament, opta per la paciència, l’amor i la comprensió. Treball: arriben noves possibilitats laborals. Descobreix camins que et permetin augmentar els teus coneixements i ofertes de treball.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tots voldran estar al teu costat, família, amics i més. I tu al mig sense saber com fer-los contents. Comença per pensar més en tu. Treball: aprofita per fer el que et ve de gust. No significa gastar diners, gaudeix cada instant.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Període idoni per reflexionar, treu conclusions sobre el que la vida t’ofereix. Pensa bé i encertaràs. Treball: si una col·laboració professional no et convenç, canvia de terç abans de sentir-te disgustada.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És un període d’activitat sentimental intensa, retrobaments i celebracions, ets una persona excepcional. Treball: la teva voluntat és enorme i vas a per totes i saps fer-ho bé. Millora la teva actitud i gaudeix dels teus èxits.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És el moment de passar pàgina. Allibera’t de certs sentiments, necessites un període de reflexió. Treball: has de canviar d’actitud, perquè no és fàcil trobar un nou  treball, tu decideixes, però pensa en les repercussions.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha preguntes que necessiten resposta immediata. Les teves emocions són contradictòries, no t’eternitzis, expressa’t. Treball: no és moment per prendre decisions, aprofita per seguir perfilant el teu objectiu, amb les coses clares encertaràs.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Quan ets feliç res pot alterar-te, ni tan sols les queixes dels altres. Escolta, però distancia’t dels seus problemes. Treball: sols donar consells, però no te’ls apliques, aprofita la teva saviesa per estar a l’altura.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La sort està en els instants feliços que passes amb qui més t’estima. Centra’t en els teus sentiments, gaudint cada moment. Treball: final d’una etapa d’impediments, podràs aixecar-te si deixes de dubtar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algú està canviant les teves prioritats, i es tracta d’una persona que s’està ficant amb força en el teu cor. Deixa-la entrar, no dubtis. Treball: tot el que no pots fer avui ho faràs demà, no t’obsessionis i tingues paciència.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Gaudeixes compartint el que sents. La complicitat amb les persones que t’estimen és gran i ho sentiràs. Treball: tindràs personal disposat a satisfer els teus desitjos. No abusis, però permet  que et facin la vida més fàcil.