Horòscop de l’1 al 7 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens una conversa pendent amb la parella o amb algú amb qui tens un vincle afectiu. Potser és hora de gestionar algunes qüestions emocionals que ja fa temps que ballen.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pots sentir que entres en una nova etapa en la qual finalment recuperes la teva autonomia. Tens molta energia que bull dins teu i si no les cremes pots patir certa inquietud.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En el llenguatge oníric pots trobar el nucli d’alguna qüestió que encara no has resolt. La lectura i passejar poden ser dos bons companys normalment, però especialment ara.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Després d’una etapa d’estrès en l’àmbit laboral, recuperes la tranquil·litat i gaudeixes de la feina. Retrobament amb una amistat que semblava perduda. Període inspirador.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La por pot fer que ens paralitzem, si és el teu cas, la millor manera que les coses rutllin és enfrontar-les. Moments entranyables amb un familiar d’edat avançada.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tard o d’hora has de prendre una decisió. Potser necessites estar tranquil per poder posar en ordre les teves idees. El silenci exterior i interior, serà un bon company.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una persona està interessada en tu però en aquest moment et trobes posant molta energia en l’esfera professional i no veus la manera de compaginar-ho tal com t’agradaria.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vius un oasi de tranquil·litat i de mica en mica, recuperes l’ànim. Els artistes del signe poden viure un moment especialment ple d’idees i inspiració que serà bo aprofitar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots ser una mica inflexible, més per orgull que per tossuderia, pensa-hi. Et sents més valorat professionalment. Si tens un negoci propi, comences a recollir-ne els fruits.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No tens pressa per arribar. Saps que és important gaudir del camí i això estàs fent. En els darrers anys has desenvolupat la fe i això t’està ajudant molt a tirar endavant.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots sentir-te víctima d’una situació en el cercle familiar. Els altres no sempre comprenen les coses com tu, és un exercici d’adaptabilitat acceptar altres realitats.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Molta sensibilitat que pot ser susceptibilitat. Abans de passar a l’acció, reflexiona. Potser has d’aprendre alguna cosa, si només et mostres reactiu solapes el més valuós.