Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mart transita per Casa VIII i segueix inclinant al fet que et moguis per equilibrar l’economia. L’amor podria sorgir en l’ambient laboral. Inverteixes en una meta professional.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Algunes experiències dels darrers temps han modificat les teves creences. El teu ànim és més optimista i pots gaudir d’un bon viatge o d’una escapada de cap de setmana.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Amb Mercuri transitant a Escorpí, prens una actitud de certa prudència, sobretot en l’ambient laboral. Si tens parella, es mouen assumptes patrimonials o financers en comú.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

L’aspecte tens que s’acosta del Sol amb Neptú, avisa que cal ser realista en qüestions laborals. Les relacions de parella passen per un moment de pactes i cordialitat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Amb Venus transitant per la Casa VI, pots viure un moment força harmoniós al sector laboral. També és un trànsit que millora l’àrea de la salut si tenies alguna molèstia.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Mart transita per Casa III i activa la ment, saturant-te i dificultant el descans. Caldrà trobar la manera de relaxar-se. Compte amb les discussions,estàs molt incisiu.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Gestions administratives, relacionades amb la llar, que poden ser assegurances, hipoteques… Una persona de la família, d’edat avançada, pot donar-te un regal o ajut.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb Mart i Mercuri al teu signe, estaràs ben accelerat. Moltes idees i ganes de fer coses, però optaràs per no mostrar totes les cartes. Temps d’ocupar-se de les finances.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La teva ment va a cent per hora i això et roba una mica d’energia. Idees com fer front a qüestions econòmiques importants i en com desenvolupar-te millor professionalment.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Amb Venus al teu signe, desprens un encant particular. Pots estar especialment seductor i no mancaran persones que s’apropin a tu. T’interesses per millorar la teva imatge.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Venus i Júpiter transitant per Casa XII, poden inclinar-te a gaudir de la solitud. Pots viure experiències de gran plenitud sensorial o fins i tot, estranyes casualitats.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Sembla que estàs una mica caòtic, però trobes ordre dins del desordre, si segueixes la intuïció. Pots involucrar- te en algun projecte comú per ajudar als més desfavorits.