jazzConfort
Aquest petit monovolum de la casa Honda modifica la seva estructura per presentar el nou Jazz, un vehicle que està a punt de sortir al mercat i que es trobarà als concessionaris en breu.
Amb una carrosseria de 4 metres de longitd, 1,69 m d’amplada i 1,55 daltura, les dimensions són lleugerament més grans de les que oferia el Jazz de 2011. Fruit d’això, a l’interior l’habitabilitat també ha millorat, amb més espai per als ocupants.
Quant a la capacitat del maleter, aquesta és de 354 litres, una xifra clarament superior a la del model que substitueix, amb 17 litres més de volum, un volum que pot créixer fins als 1.300 litres plegant completament els seients.
L’Honda Jazz compta amb tres nivells d’equipament: Trend, Comfort i Elegance, éssent aquest últim el més equipat. Elements com l’aire condicionat, el sistema d’ajuda d’engegada, els alçavidres elèctrics davanters i posterors, l’ordinador de viatge o els sensors de llum i d’aigua són part de l’equipament del Jazz.

Motor
L’Honda Jazz equipa un únic motor a benzina, que cubica 1.3 i compta amb una potència de 102 cavalls. El promig de consum és de 5 litres als 100 quilòmetres i la velocitat punta de 190 km/h
Aquest propulsor va acoblat, de sèrie, a una caixa maual de sis relacions, de funcionament àgil i eficient. També està disponible en opció la caixa automàtica, que resulta especialment recomanable en circulació en ciutat.

Seguretat
En relació amb la seguretat, l’Honda Jazz compta amb sistemes com la frenada automàtica d’emergència en ciutat o l’alerta de col·lisió frental. També es pot incloure el reconeixement de senyals de trànsit o el canvi automàtic d llums curtes a llargues i a l’inrevès.
Altres elements de la seguretat de l’Honda Jazz són: els 9 coixinss de seguretat que s’equipen de sèrie, els seients Isofix, el sistema de bloquejament de frens ABS i l’assistent a la frenada BA. El control de l’estabilitat, la direcció assistida elèctrica EPS i la distribució electrònica de frenada EBD també s’hi inclouen en aquest model, de sèrie.

Per El Tot Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada