Característiques

Cupé híbrid, l’Honda CR-Z és un vehicle eminentment esportiu. Aquest fet es plasma clarament en l’exterior, però també es percep a dins de l’habitacle.

Aquest CR-Z està disponible en tres nivells d’equipament: Sport, GT i GT Plus. El model bàsic, l’Sport, equipa de sèrie elements com el climatitzador, el programador de velocitat, l’entapissat en cuir del pom de canvis i del volant i les llandes d’aliatge de setze polzades.

La instrumentació està ubicada en gran part al voltant del volant, la qual cosa en facilita l’accionament per part del conductor. A més a més, la il·luminació interior és de leds, un detall que aporta qualitat.

El maleter compta amb una capacitat de 225 litres, ampliables a 400 si es pleguen les places posteriors.

Motor

L’Honda CR-Z és un model híbrid que funciona amb un motor elèctric i un de benzina, que aporten un total de 124 cavalls, dels quals 14 corresponen al motor elèctric. La bateria es recarrega amb la mateixa marxa de vehicle.

La conducció és àgil i eficient i respon a les necessitats del conductor oferint sensacions pròpies d’un vehicle esportiu.

L’Honda CR-Z té una direcció precisa que permet un control del vehicle total, especialment en corbes.

La velocitat màxima que assoleix el vehicle és de 200 km/h, una acceleració de 0 a 100 en 9 segons i un promig de consum en circuit combinat de 5 litres als 100 quilòmetres.

Elmotor va acoblat a una caixa de canvis de sis relacions, amb un recorregut entre marxes curt, que afavoreix la conducció esportiva.

Seguretat

L’equipament de sèrie de seguretat de l’Honda CR-Z inclou un total de sis coixins de seguretat, que cobreixen a la perfecció els ocupants a l’interior del vehicle.

Altres elements de la seguretat del vehicle són l’antibloquejament de frens ABS, l’assistent a la frenada d’emergència, l’ajuda a l’engegada en pendent, la direcció assistida elèctrica, la distribució electrònica de frenada i el control d’estbilitat.

Els fars antiboira també són equipats de sèrie en tots els acabats de la gamma.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada