Homenatge a la Mare de Déu de l’Ecologia

ecologia2Avui s’ha celebrat la diada de la Mare de Déu de l’Ecologia al camí de les Pardines. Una vintena de persones han volgut aplegar-se al voltant de la imatge de la Verge i dedicar-li una pregària i una ofrena.

Com cada primer dissabte de juny els encampadans han tingut un record per a la Mare de Déu de l’Ecologia i la seva imatge a les Pardines, a mig camí entre el llac d’Engolasters i l’entrada nord. És una Verge que honora la flora i la fauna i totes les creacions de la natura. Per això ningú no ha dubtat a fer el quilòmetre i mig de camí a peu amb un temps ideal i unes vistes immillorables.

També hi ha hagut curiosos, molta gent aprofita el camí per practicar esport, i turistes que s’han aturat a escoltar la pregària a la Mare de Déu de l’Ecologia, la cantada de gojos, que enguany ha estat prec, perquè la timidesa ha fet que ningú no s’hagi arrencat a cantar, i una petita ofrena floral, a càrrec de dos infants encampadans.

Després d’això tothom ha pogut gaudir del berenar ofert pel comú d’Encamp i s’ha emportat d’obsequi una flor, el símbol d’aquesta imatge que l’Església dedica a la mare natura.