escande El representant del copríncep francès, Pascal Escande, ha anunciat, aquest divendres de la Constitució, que François Hollande estudia visitar el Principat abans de l’estiu. Escande ha assenyalat que ‘estem treballant sobre una hipòtesi de visita abans de l’estiu’, però ha recordat que el copríncep i president de la República Francesa ‘té una agenda molt complicada’. A més, ha assenyalat que la idea és que quan vingui Hollande visiti totes les parròquies i passi tot el dia al país.

El copríncep francès, François Hollande, podria visitar el Principat en els propers mesos, o al menys aquesta és la hipòtesi amb la què treballen i que ha anunciat el seu representant Pascal Escande. Ha afirmat que ‘estem intentant que pugui venir abans de l’estiu’, però ha reconegut que Hollande ‘té una agenda molt complicada’ i que per això encara no s’ha pogut fixar una data concreta’.

El cap de Govern, Toni Martí, i el síndic general, Vicenç Mateu, ja estan al corrent que s’està intentant buscar la data per abans de l’estiu, però que ‘és molt difícil trobar la data, però la intenció hi és’, segons Escande.

La visita del copríncep i president de la República Francesa s’està planificant per a un dia sencer, ja que la intenció d’Hollande és poder visitar totes les parròquies, i per a això cal temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada