Històric resultat de la selecció andorrana cadet d’handbol a la Copa d’Espanya

La selecció cadet andorrana contra la d'Aragó
La selecció cadet andorrana d’handbol contra la d’Aragó (FAH)

La selecció andorrana cadet d’handbol obté la millor classificació en la participació de la Copa d’Espanya després de guanyar a la Selecció d’Extremadura en la pròrroga per un resultat de 35-32 i situar-se en vuitena posició.

Els cadets de la Federació Andorrana s’han desplaçat del 3 al 8 de gener a la Costa Blanca, Benidorm, per a disputar la Copa d’Espanya de seleccions autonòmiques. En la fase de grups els andorrans es van enfrontar a la potent selecció d’Aragó, un combinat molt superior que es classifica per a l’ascens del Campionat d’Espanya (14-44).

La segona jornada va ser contra la selecció de les Illes Balears, un partit molt competit que finalment va adjudicar-se la victòria l’equip balear (38-25), per a finalitzar la fase de grups. El combinat andorrà va enfrontar-se el mateix dia a la Selecció de les Illes Canàries, amb derrota per als andorrans de 46-16.

En la segona fase de la competició, per a disputar les últimes posicions del campionat, del vuitè al desè classificat, van encreuar-se novament amb la selecció de les Illes Balears. Els joves andorrans van aconseguir portar el ritme del partit, amb molt bones actuacions defensives i una encertada fluïdesa ofensiva, així, van aconseguir sumar els dos punts del campionat i millorar el resultat obtingut en la fase de grups, 18-28.

En l’últim enfrontament del campionat, on estava en joc la vuitena posició, els andorrans van jugar el partit contra la selecció d’Extremadura, una selecció força similar a l’andorrana, en un encontre molt ajustat, en el qual, els joves andorrans han sabut portar el ritme del matx i assolir la victòria després de la pròrroga per 35-32.

D’aquesta manera els andorrans es posicionen en la millor classificació assolida després de tres campionats d’aquestes característiques.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES