Hipnosi

Podeu creure o no en la hipnosi. Jo us asseguro que és real. L’he vist de ben a prop. Estem acostumats a veure-la en televisió i en espectacles però de forma lenta cada vegada més s’està trobant en les consultes dels metges. En psicologia per sentir-se millor, per deixar de fumar, a nutricionisme per alimentar-se correctament, en odontologia per tolerar millor el dolor i treure els nervis, fins i tot en parts també per al dolor. Hi ha només una condició perquè funcioni.

Que la persona que es deixarà hipnotitzar vulgui. Què ha de voler? Ha de voler fermament aconseguir l’objectiu que es proposi i ha de voler deixar-se hipnotitzar. La gent que ha estat hipnotitzada es torna addicta a la hipnosi per diversos motius. Primer per l’estat de relaxació que arriben i segon perquè se senten més forts i més capaços per complir els seus objectius. Pel que sembla la hipnosi no té cap tipus de perill, el que fa és introduir un missatge sobre el que tu desitges en el teu subconscient i això et permet finalment estar molt més centrat, així com veure i aprofitar qualsevol oportunitat que et aparegui per aconseguir el teu objectiu .

Sempre m’ha semblat increïble la capacitat de la nostra ment. Com ja sabeu es diu que no fem servir tot el seu potencial. El que segur val la pena és aquesta capacitat de concentració en un objectiu. De 11 a 12 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES