Hinterreitner 10ª i Moreno 12ª al gegant FIS de Maribor

Avui s’ha disputat a Maribor (Eslovènia) un gegant FIS amb l’equip femení format per Sissi Hinterreitner i Cande Moreno.

Hinterreitner ha estat 10ª en la cursa amb un temps de 2.38.81, a 5.88, mentre que Moreno ha estat 12ª amb 2.39.10, a 6.17. La guanyadora ha estat l’eslovena Tina Robnik, amb 2.32.93.

Dejan Poljansek, entrenador: “Les dues, Sissi i Cande, en la primera mànega han tingut massa respecte a la pista de Copa del Món de Maribor. Tot i que la pita era dura i el recorregut era llarg, poden esquiar molt millor. En la segona mànega, han deixat veure una mica més d’esquí, però encara amb una certa reserva”.

 

Gutiérrez, 23ª a la segona cita de la Copa d’Europa de Obdach

Avui s’ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa d’eslàlom d’Obdach (Àustria), amb Mireia Gutiérrez.

L’andorrana ha finalitzat 23ª amb un temps de 1.47.54, a 3.49 de la guanyadora, la txeca Gabriela Capova. Gutiérrez ha sumat 8 punts de Copa d’Europa. L’andorrana completava la cursa amb 52.76 en la primera mànega, i 54.78 en la segona.

Roger Vidosa, entrenador: “A la primera mànega ha esquiat massa rodona i perdent doncs molt de temps. A la segona hi posa més ritme, però falla molt a la part mitja i ja perd molt de temps per fer una bona mànega”.

 

Esteve i Salvadores, out a la segona Copa d’Europa de Gstaad

Avui s’ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa de l’eslàlom de Gstaad Saanenland (Suïssa), amb Àxel Esteve i Xavi Salvadores.

Àxel Esteve i Xavi Salvadores no han pogut completar la primera mànega. El guanyador ha estat el noruec Jonathan Nordbotten.

 

Rodríguez, 70è al supergegant FIS de Chatel

Avui s’ha disputat un altre supergegant FIS de Chatel (França) amb Quim Rodríguez, de l’equip nacional B.

Rodríguez ha estat 70è amb un temps de 57.55, a 3.71 del guanyador, Florian Loriot, que ha acabat amb 53.84. També ha competit Robert Solsona, que no ha finalitzat la cursa.

FAE