Higini Cierco compareixerà dimecres que ve davant l’anomenada comissió BPA, segons ha pogut saber RTVA. Els accionistes majoritaris han acceptat finalment la demanda de donar la seva visió de la crisi del banc davant el Consell General.

Serà Higini Cierco qui compareixerà el dimecres 19 d’octubre, i a porta tancada, davant la comissió especial del Consell General de prevenció i anàlisi del risc per l’estabilitat del sistema financer, l’anomenada comissió BPA.

Una compareixença que havia estat ajornada a voluntat dels socis majoritaris a l’espera que la Batllia hagués finalitzat les declaracions. La setmana passada el president de la comissió va enviar una carta als accionistes majoritaris on els proposava dues dates, dos dimecres d’octubre, i emplaçava que li donessin una resposta.

Aquest dimecres, segons ha pogut saber RTVA, aquests haurien confirmat la seva diponibilitat a comparèixer davant la comissió especial dimecres que ve. Una compareixença molt esperada per seguir la visió dels accionistes majoritaris, i més després de la declaració davant la batlle on denunciaven amenaces de la policia espanyola per obtenir els comptes bancaris dels Pujol a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada