Hidratants amb color

guapaGràcies a les cremes que incorporen color, en un sol gest podeu hidratar la pell i il·luminar el rostre. La forma d’aplicació d’aquests productes és molt senzilla. Sobre el rostre net s’agafeu-ne la quantitat necessària i amb els dits es reparteix el producte de manera uniforme, mitjançant un lleuger massatge. Veureu que en pocs segons la crema s’ha fos perfectament amb la vostra pell.

El resultat és un rostre fresc i transparent, fins al punt que ningú no diria que aneu maquillades. Per tot això, s’han convertit en el producte de bellesa favorit per les noies joves, que es cuiden la pell sense l’oclusió que podria produir un maquillatge, a la vegada que dissimulen els petits defectes. Però també ofereixen molt bons resultats per a les pells madures, ja que, pel fet de tenir unes textures tan lleugeres mai s’instal·len en les arrugues i, per tant, el seu acabat natural es manté durant hores.

A més, les fórmules de les cremes hidratants amb color incorporen principis actius antioxidants que combaten l’envelliment, i moltes d’elles tenen factor de protecció solar. En aquest tipus de productes també tenen un paper fonamental els pigments il·luminadors, que diversifiquen la llum i atenuen els defectes i les arrugues petites.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES