Hi havia una vegada…Una app de contes infantils

appCreAppcuentos és la nova aplicació infantil per crear noves històries a partir dels contes clàssics de sempre. Amb l’objectiu d’estimular la creativitat i la imaginació dels nens, permet que els protagonistes d’un conte puguin conviure amb personatges d’altres creant un nou relat personalitzat.

CreAppcuentos és un editor de contes adreçat a pares, mares i familiars amb fills de 0 a 12 anys en què, a través d’uns senzills passos, es creen històries úniques i diferents. L’eina que tinguin amb diferents “stickers” de diferents contes amb els quals els nens poden muntar amb diversos fons de pantalla el seu propi. Per exemple, Caputxeta podrà ser salvada per un superheroi d’un dinosaure. Una vegada que l’usuari l’ha creat, s’afegeix a la seva prestatgeria personal per poder llegir i gaudir la narració tantes vegades com vulgui recreant-se en el conte en qualsevol moment.

El seu fundador, Avelino Correa, ha volgut anar més enllà de la creació de noves històries i dissenyar, de forma paral·lela, una plataforma que funcioni com a xarxa social. Es tracta de la Cuentoteca, un contenidor de contes en què es podran trobar les noves narracions pujades tant per part dels usuaris com de centres educatius, amb diferents categories en funció dels continguts. Els usuaris podran votar de forma positiva o bé opinar sobre les diferents històries pujades pels altres creadors.

“Volem que la gent tingui present el concepte que les pastilles no són dolentes i que hi ha eines molt bones que fomenten la creativitat i imaginació”, comenta el seu fundador. El seu major objectiu és aconseguir que els nens i els pares interactuïn junts i que estimulin la creativitat i la imaginació fent servir una eina visual i intuïtiva.

La plataforma, que va guanyar el concurs “Startup Pirates” aquest any a Vigo i ha quedat segona en el “Lean Startup” de Madrid, disposa d’una versió gratuïta per a Apple Store i Play Store i una versió de pagament, a més de paquets de continguts addicionals. La data de llançament està prevista per al dia 25 de desembre.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció