L’Associació Hi Arribarem Andorra celebra cinc anys de la seva creació i presentarà un recull de la feina feta durant aquest temps. És per aquest motiu que el dijous, dia 1 de febrer, a les 20h30, realitzarà l’acte que ha titulat “la muntanya per a tothom” i que tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, en el marc del Cicle de Cinema de Muntanya.

En aquest esdeveniment hi prendran part en Joan Rossell, president de Hi Arribarem i la vicepresidenta, Neus Banús, així com també els vocals de l’associació,  Meri Jo Davi, Ester Pàmies i i Sergi Riba.

A l’acte hi participaran també tres dels molts usuaris de l’associació, amb diversitat funcional, com en David Latorre, Míriam Pons i Vicente Ruiz. Finalment, el cantautor Patxi Leiva, que és col·laborador habitual de l’associació, participarà en aquest acte.

Hi Arribarem és una associació sense ànim de lucre que té com a principal objectiu fer gaudir de la muntanya, tant a l’hivern com a l’estiu, a les persones amb diversitat funcional. Aquest objectiu l’aconsegueix posant al seu abast diversos mitjans humans i mecànics, i que han pogut adquirir gràcies a la implicació dels familiars d’aquestes persones, dels serveis públics i privats d’Andorra i dels voluntaris a títol individual. 

Una de les fites que Hi Arribarem ha aconseguit fins ara és adquirir les cadires adaptades necessàries per dur muntanya amunt a les persones amb una diversitat funcional greu; i això ha estat gràcies a les aportacions econòmiques que ha rebut. D’altra banda, Hi arribarem continua endavant amb el projecte d’inclusió de les persones que tenen un grau lleu de discapacitat, integrant-los com a voluntaris durant les sortides. Ara, el seu objectiu per a aquest 2018 és difondre la seva activitat per aconseguir el màxim de voluntaris possibles i arribar al també màxim d’usuaris.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada