L’Associació Hi arribarem ha aplegat aquest dissabte més de 200 persones a Naturlàndia en la seva primera trobada. L’entitat, que es va constituir al maig, té per missió el treball en favor de l’oci de les persones amb discapacitat i facilitar-los l’accés als espais en els que per si sols no podrien anar.

Naturlàndia ha obert les portes aquest dissabte al matí per acollir l’associació Hi arribarem.En total, més de 220 persones (comptant les persones amb discapacitat, els familiars i els voluntaris), segons els càlculs de la vicepresidenta de l’entitat, Neus Banús, que s’ha mostrat satisfeta per la ‘resposta tan favorable’ que ha tingut la primera trobada.

Hi arribarem es dedica a l’oci de les persones amb discapacitat, entesa aquesta en el sentit més ampli, doncs tant en el físic com el psíquic. És a dir, que és una associació inclusiva, en la què tothom hi és benvingut, ha assenyalat Banús, ‘estem oberts a totes les associacions de discapacitats perquè utilitzin els nostres serveis’. Aquest és un segment que fins ara quedava ‘bastant descobert’, i és per això es va pensar que ‘seria una bona tasca a fer’ la d’apropar les discapacitats als llocs que per ells sols no podrien anar.

En aquesta primera trobada, els participants han gaudit durant el matí d’una visita guiada al parc d’animals de Naturlàndia. Per al migdia s’ha preparat una arrossada i per la tarda unes exhibicions de teràpia amb gossos. Per acabar, Patxi Leiva posarà la música per tenir un final festiu a la trobada.

Amb activitats com aquestes, ‘el món dels discapacitats s’acosta a la societat normalitzada’, explica Banús, que assegura que això ‘és importantíssim perquè els discapacitats s’integrin a la societat’, doncs ‘és un pas en un entorn lúdic’.

Hi arribarem es va constituir el passat mes de maig amb l’empenta del Rotary Club i d’Y arrivarem –entitat germana a l’andorrana.

1 comentari

  1. Molta bona iniciativa esperem que es repeteixi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada