Hem de trencar amb Nike?

Aquesta setmana hem sabut que la proposta de les noves equipacions, feta per la marca Nord-americana, s’ha donat per bona i ja han començat a fabricar-la.

La nova samarreta del Barça per a la propera temporada serà, malgrat totes les veus que s’han alçat en contra, la de les franges horitzontals que res tenen a veure amb el nostre Club, i és que amb aquesta gent i la directiva actual impera més el poder econòmic que els valors i les tradicions.

Realment creuen que aquesta samarreta els permetrà fer un salt de qualitat i convertir al Barça en el club que més en vendrà del món?

Desconec el que poden pensar d’ella en els nous mercats, com l’asiàtic, potser els agradi perquè no ens coneixen, perquè no senten els nostres colors ni coneixen la nostra història, però estic segur que poques se’n vendran entre els que hem portat el Barça a la sang tota la vida. A mí, personalment, no m’identifica gens.

Crec que seria un bon moment, tenint en compte que el contracte amb Nike finalitza al 2018 i que cal renegociar-lo, plantejar-se la possibilitat d’un canvi que, de ben segur, veurien amb molt bons ulls des d’Alemanya.

El Barça ha d’aprofitar els moviments que estan fent des de la marca alemanya Adidas en l’entorn de Messi i proposar un canvi de patrocini per a les seves futures equipacions.

D’aquesta manera es podrien eliminar problemes amb l’estrella de l’equip i el seu entorn, al mateix temps que renovem la imatge i obtenim uns millors ingressos per aquest concepte. Cal recordar que actualment s’ingressen uns 35 milions, mentre que d’altres clubs com el Manchester United estan ingressant 95 milions pel mateix concepte.

El problema és que Nike i l’ombra de Rosell poden ser una sola cosa i ja coneixem els lligams de la directiva actual amb aquest personatge, pel que jo demanaria que, havent de convocar eleccions a final d’aquesta temporada, no fessin cap renovació ni signessin cap pacte per no lligar de mans a la junta que surti legítimament electe aquest proper estiu.

Siguin honestos i no busquin les suculentes comissions que de ben segur els posaran sobre la taula!

Bon cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.