Hedva Ser, artista de la UNESCO per la Pau, visita els tallers de l’Art Camp

Recta final de la cinquena edició de l’Art Camp ‘Colors per al planeta’ 2016 que aquest dimecres ha comptat amb la presència de l’artista Hedva Ser, que ha pogut conèixer els treballs que els artistes i els infants han realitzat en el transcurs d’aquesta jornada.

Hedva Ser, l’artista de la UNESCO per la Pau, ha estat present aquest dimecres al tancament dels tallers de la cinquena edició de l’Art Camp ‘Colors per al Planeta’. Hedva Ser, que és padrina del projecte Art Camp ‘Colors pel planeta’ 2016 ha estat acompanyada per l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, el secretari general de la CNAU, el Jean-Michel Armengol, el president de la CNAU, Josep Dallerès i la consol menor d’Ordino, Gemma Riba. A la visita a la sala La Buna ha pogut conèixer els treballs que els artistes participants han estat realitzant aquests dies.

La trobada, promoguda per la UNESCO, s’emmarca en la celebració del Decenni Internacional de l’Apropament de les Cultures que demà inaugurarà la mostra dels treballs realitzats pels més de 30 artistes participants a la cinquena edició a l’Era Rossell. L’exposició que s’ianugurarà demà es podrà visitar fins al 8 d’agost.

Hedva Ser és una artista francesa nascuda a Tel Aviv (Israel) que ha centrat part important de la seva trajectòria artística en la tapisseria junt amb l’orfebreria, el gravat o l’escultura. Precisament, Hedva Ser és l’autora de l’escultiura de l’arbre de la pau d’Ordino, entre d’altres treballs.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.