Havaneres, swing i tributs a Springsteen i Halliday es podran escoltar en el nou Ritmes, capital musical

Una actuació en el cicle Ritmes capital musical
Una actuació en el cicle Ritmes capital musical en una edició anterior. Foto: ARXIU

El cicle ‘Ritmes, capital musical’, que proposa el Comú d’Andorra la Vella les tardes d’agost des de fa cinc anys, s’iniciarà aquest dijous 13 d’agost amb set actuacions d’estils variats (tributs a Johnny Halliday, Bruce Springsteen i Madonna; havaneres, swing, bossa nova i música cubana) que començaran a les 19.30 hores.

La previsió inicial era oferir els concerts cada dimarts i dijous d’agost, si bé la incertesa de la situació sanitària ha fet ajornar fins el dijous 13 l’inici de les actuacions. Enguany els concerts se celebraran en un únic espai (i no en dos com l’any passat, on s’alternaven entre la plaça de la Rotonda i la zona on es faran aquest any). Les actuacions tindran lloc a la plaça de l’antiga caserna de Bombers, que compta amb una superfície àmplia on col·locar un centenar de cadires separades per garantir la distància social.

Així, el clònic del mític cantant francès, Johny Halliday, Johnny Vegas, serà l’encarregat d’iniciar les actuacions al carrer de les tardes d’agost el dijous dia 13. El dimarts següent, dia 18, serà el torn d’escoltar havaneres amb Les anxovetes, mentre que el dijous 20 arribaran els Wax and Boogie amb un concert de boogie, woogie i swing. La darrera setmana d’agost es reserva per a les actuacions del Cuarteto Ébano (música cubana) el dimarts 25, i al tribut a Bruce Springsteen ‘Born to band’ el dijous 27. La primera setmana de setembre es clourà el cicle de concerts al carrer amb bossa nova a càrrec dels Bóssalo (dimarts 1) i el tribut a Madonna ‘Who’s that girl’ (dijous 3).

 

Ritmes menuts
El cicle ‘Ritmes, capital musical’ incorporava enguany una novetat: tres actuacions adreçades a un públic infantil que s’havien programat els dilluns. El Comú ha decidit suspendre el que s’havia d’anomenar ‘Ritmes menuts’ per garantir la distància social dels infants en uns espectacles que conviden a ballar. Ara bé, les tres actuacions es duran a terme a porta tancada tres dilluns consecutius a partir d’avui mateix (els dies 10, 17 i 24 d’agost) i en podran gaudir únicament als infants inscrits a les activitats esportives i de lleure emmarcades en el cicle ‘Viu l’estiu 2020’. Els espectacles es traslladen al matí (11.30 hores) al pati de l’escola de Ciutat de Valls, on es delimitaran espais perquè els infants puguin gaudir dels concerts amb els seus grups de convivència habituals. Així doncs, Els Salats oferiran l’espectacle ‘La gran festa’ avui dilluns 10 d’agost, Lali Be-Good portarà ‘Futur-Oh i el nen que portes dins’ el dia 17, i La Belluga proposarà als infants ‘Paüra’ el dilluns 24.

TOTES LES NOTÍCIES