Habitacions per als nens

En moblar un dormitori infantil és convenient que els mobles no siguin temàtics, perquè passaran de moda de seguida, el millor és triar els que es puguin utilitzar durant un llarg període de temps i que acompanyin l’infant durant el seu creixement.Cal tenir en compte que a l’habitació infantil s’han de poder realitzar petites modificacions en cada etapa, respectant les rutines, els gustos i les activitats del nen.

Amb el temps, l’espai de jocs deixarà de ser important i donarà lloc a elements nous, com per exemple un escriptori, un televisor o consola de videojocs, etc.Pel que fa al tipus de llit, hi ha un ventall molt gran de possibilitats. Si el dormitori és individual, una bona alternativa és el llit tipus niu perquè ofereix un espai extra per a convidats, sense treure lloc a l’estança de forma permanent. Si l’habitació és compartida hi ha diverses alternatives perquè cada germà tingui el seu propi lloc.

En aquests casos, l’ús de llits superposats en “L” ajuda a crear un lloc d’estudi sota un d’ells i fins i tot un espai extra d’emmagatzematge.Si el dormitori és compartit per germans de diferent sexe, l’ideal és que l’espai comú sigui el més neutre possible, o escollir colors com el fúcsia, lila o violeta, estampes florides i geomètriques per a les nenes; i colors turquesa, blau elèctric o algun verd i motius geomètrics per als nens.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES