Habitació per a convidats

habitacioSi voleu deixar una habitació de casa per quan tingueu algun convidat, abans de començar a decorar-la heu de pensar que ha de donar un missatge de benvinguda, per això no convé que estigui plena d’objectes, sinó només d’allò que us agradaria trobar-vos en una habitació d’hotel.

És important que el matalàs no estigui vell i que sigui còmode i resistent. També han de tenir una qualitat acceptable i estar planxats els llençols, coixins i mantes. A més, cal que procureu tenir un joc de llençols extra i tovalloles a disposició dels convidats. Cal disposar un espai on es pugui deixar la maleta, pot ser una taula, un banc o una cadira. I també d’una còmoda o tauletes de nit amb calaixos buits perquè puguin guardar objectes personals.

Si és possible, l’estança hauria de tenir un armari amb penjadors per a la roba o almenys instal·lar un penja-robes a la paret amb sis o vuit ganxos.Comproveu que la il·luminació de l’estança estigui en bones condicions. Si la del sostre és insuficient, podeu instal·lar una làmpada de sobretaula i, si és possible, l’interruptor ha d’estar a prop del llit. No us heu d’oblidar de posar a la seva disposició un rellotge despertador, un assecador de cabells, un calendari, un petit costurer i tisores.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

1 comentari

  1. Amb aquest ambient segur que s’hi queden mes dies dels previstos.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES