Guy Díaz assoleix el segon lloc a la Challenge de la Canonja

Ahir dissabte, el corredor d’Andorra Guy Díaz Grollier, va participar en la 2a cursa de la “Challenge la Canonja” inaugurant així la temporada amb els colors de seu nom equip “Scott-Taymory”. Aquesta cursa tenia un total de 87 kms i destaca per la pujada al port de la Teixeta a meitat del recorregut.

Abans del qilòmetre 10, Díaz va sortir del pilot amb dos corredors més, quedant-se només amb un contrincant a partir de les primeres rampes de la Teixeta i tenint un màxim de 2 minuts d’avantatge a dalt del port. A partir d’aquell moment els va tocar el més dur, intentar guardar el màxim avantatge en unes carreteres molt més favorables al pilot, carreteres amples i rectes fins arribar a meta al centre de la Canonja. Després d’un dur i llarg esforç de quasi 80 quilòmetres, van poder arribar escapats per poc a meta, on el seu company d’escapada va poder acabar de rematar la feina al sprint i Díaz acabant segon.

Guy Díaz es va mostrar satisfet d’aquesta cursa i més sent la primera de la temporada, un bon test per poder seguir preparant les següents curses que seran a curt termini per Etapes i de XCO juntament amb el seu equip.