Gutiérrez guanya el segon eslàlom i la general del SAC

Mireia Gutierrez en una foto d’arxiu

Ahir es va disputar a Cerro Castor (Ushuaia, Argentina), la segona cita d’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica. Mireia Gutiérrez va obtenir una triple èxit: va obtenir la victòria, va rebaixar punts FIS i a més va aconseguir guanyar la general de punts d’eslàlom al SAC.

Després de guanyar la prova d’eslàlom SAC de dimarts, Gutiérrez va fer una carrera “sòlida”, segons va explicar el tècnic Roger Vidosa, per vèncer en la segona cita de Cerro Castor. L’andorrana es va imposar en la primera mànega i també en la segona, amb 48.95 i 49.94, respectivament, per sumar un temps total de 1.38.89. La segona classificada va ser la francesa Doriane Escane, a 1.49, mentre que tercera va ser l’argentina Macarena Simari-Birkner, a 3.48.

Gutiérrez, igualment, va aconseguir millorar els seus punts FIS, amb 10.32. El dia anterior havia fet 7.08, i en l’última llista de la FIS en tenia 16.47.

De la mateixa manera, amb victòria, Mireia Gutiérrez es converteix en la guanyadora de la classificació general d’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica, amb 250 punts. Segona en aquesta general ha estat l’argentina Macarena Simari Birkner, amb 230 punts, mentre que la francesa Doriane Escane ha estat tercera, amb 160 punts segons ha informat avui la FAE.