Gutiérrez, a 0.06 d’entrar a les finals de l’eslàlom paral·lel

Avui s’ha disputat una nova cita de la Copa del Món femenina en la disciplina d’eslàlom, amb Mireia Gutiérrez. En aquesta ocasió es tractava d’un eslàlom paral·lel, a l’estació suïssa de Saint Moritz. Gutiérrez no s’ha pogut classificar per a les finals en acabar les qualificacions en la 34ª posició, a 0.06 de la 32ª plaça que hi donava accés.

Gutiérrez ha disputat la cursa amb un primer crono que la deixava 9ª amb 25.70, però en la segona baixada, després d’un ‘start stop’ per culpa del crono, ha perdut el ritme i ha acabat amb 26.34 que la feien sumar un 52.04 insuficient per classificar-se. El seu temps es quedava a 1.45 del millor registre de les qualis, i el més important, a només 0.06 de la classificació, temps que tancava l’holandesa Adriane Jelinkova amb 51.98.

La pròxima cursa de Gutiérrez serà el 29 de desembre, a l’eslàlom de la Copa del Món de Lienz, a Àustria.

Yago Antes, entrenador: “La primera mànega ha estat bé. La veritat és que estava esquiant molt bé en paral·lel. No ha fet una gran mànega però en la segona, potser ha perdut la referència de no tenir al costat la contrincant, s’ha posat nerviosa i s’ha assegut, anava des de darrere, esquiant molt baixa, amb molta pressió i després del salt ha fet dues errades grans i crec que aquí s’ha quedat. Al final, la 34ª a 0.06 d’entrar”.

Max Tissot, director d’esquí alpí: “La pista estava superbé, la Mimi ha fet una primera mànega bona amb un bon esquí, precís i amb molt bona actitud. En la segona mànega, just al moment de llençar-se han fet un start stop per problemes amb els crono. Quan ha començat, ara sí, la mànega, ha fet un primer petit error a l’inici, però sobretot n’ha fet un altre després del salt i li ha costat recuperar el ritme i agafar velocitat per acabar la mànega. És una desil·lusió per a tot l’equip, perquè havien treballat i havien preparat molt bé aquesta cursa. Ara toca preparar el pròxim objectiu, Lienz a finals de mes”.