Mireia Gutierrez, Christophe Pallot / Agence Zoom

Avui s’ha disputat en horari nocturn la Copa del Món d’eslàlom femení de Flachau (Àustria), amb Mireia Gutiérrez. L’andorrana ha aconseguit superar la primera mànega i classificar-se per a la segona en ser 25a. Finalment, després de la segona baixada, on ha fet un interior i s’ha vist obligada a remuntar, ha acabat 27a.

Mireia Gutiérrez corria amb el dorsal 45 i ha aconseguit classificar-se 25a per a la segona mànega de la Copa del Món per primera vegada aquesta temporada. Al primer eslàlom ha sortit a per totes. En el primer punt intermig marcava un crono de 19.16, a 1.02 del millor registre, temps que la situava en la 24a plaça. En el segon punt intermig millorava fins a la 22a posició amb un crono de 39.77 que la posava amb +2.45, i ja finalment creuava la meta amb 59.55, temps que amb +3.94 respecte a la millor, Bernadette Schild (55.61), la deixava 25a. Finalment, amb totes les corredores en meta, no variava aquesta posició i passava a la segona mànega.

A la segona mànega, Mireia Gutiérrez, que sortia en posició inversa a la seva classificació de la primera, ha sortit amb cara i ulls. En el primer intermig marcava 1.17.10, amb +0.08, però abans del segon intermig ha fet un interior i s’ha vist obligada a remuntar per recuperar el traçat. Això li ha fet perdre temps, amb la qual cosa al pas per aquest segon punt de control el seu crono se situava en +14.93 amb 1.50.80. Finalment creuava la meta en una mostra de lluita amb un crono de 2.11.85, en aquell instant amb +16.90. Faltaven totes les favorites per competir, així que finalment el seu marge de temps respecte a la primera classificada, Mikaela Shiffrin, ha estat de 20.99.

La normativa marca que totes les corredores han d’acabar en un temps dins del 8% més que el millor temps de carrera. Si això no passa, la corredora afectada es classifica en la posició que queda, però no comptabilitza els punts de Copa del Món.

FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada