albert 1

Promotor dels inicis de les fogueres de Sant Joan, del pessebre vivent d´Escaldes o del ball de l’Òssa. Són les obres que més s´han destacat en l´any del centenari del naixement d´Esteve Albert. Però n´hi ha d´altres, com la defensa del Pirineu o la posada en marxa de la revista “Nova Vida” que va arribar a tenir més de 600 subscriptors i es podia trobar, fins i tot, a Sud-amèrica.

És la guia didàctica que a partir d´ara es pot trobar a les biblioteques i a les escoles. En l´any del centenari d’Esteve Albert, el Centre de la Cultura Catalana ha volgut contribuir a posar en relleu la seva figura en el camp de la llengua i la cultura catalanes.

La guia va dirigida a alumnes de batxillerat i conté exercicis per posar a prova els coneixements del lector.

La guia s´ha presentat aquesta setmana junt amb les xerrades literàries, en què s´inclourà la que tracta de l´evolució del català, a càrrec d´Anna Montserrat. L´1 de desembre Albert Villaró presentarà el llibre “Els ambaixadors”. Abans Villaró participarà en la Setmana Negra, en què Andreu Martín també parlarà del seu llibre, “Les escopinades dels escarabats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada