‘Grotesc’ personatges esperpèntics per al Carnaval d’Andorra la Vella

L’Aula de Teatre i Dansa del Comú d’Andorra la Vella ha presentat una proposa, en format de Taller, per als dies 18 i 25 de gener i 1 de febrer, de les 20.00 hores a les 22.00 hores. El passat divendres ja va tenir lloc la primera sessió d’aquest particular taller, on s’hi anirà creant tot un seguit d’originals personatges esperpèntics que participaran i s’exhibiran, el 8 de febrer – dissabte de Carnaval -, en el grup que conformarà la comitiva de benvinguda al Rei Carnestoltes.

Una proposta lúdica i creativa

Aquest Taller de creació de personatges és una iniciativa de tipus lúdic i creatiu que ofereix la possibilitat als participants de confegir la seva disfressa molt personal – amb la pròpia imaginació – usant roba vella, objectes, estris, complements i maquillatge.

Es muntarà una caterva de personatges esperpèntics, anomenada la Grotesca Comitiva – per presentar-la en societat durant la celebració de la Cercavila del Carnestoltes 2013, que recorrerà els carrers i places d’Andorra la Vella, on els participants hi lluiran les vestimentes més estrafolàries.

Diversió carnavalesca abans d’hora

La proposta “Grotesc” ha estat pensada per a tots aquells i aquelles que tinguin ganes de fer alguna cosa diferent durant els dies del Carnaval 2013 i de divertir-se abans d’hora, tot confeccionant les seves disfresses personalitzades amb imaginació i creativitat.

El Taller és dirigit pels actors Gemma Garcia, Joan Hernández i Pere Tomás, i és obert a totes les persones majors de 14 anys.

La inscripció al Taller Grotesc, per als dies 25 de gener i 1 de febrer al Taller Grotesc, que és gratuïta, es pot efectuar al Centre Cultural la Llacuna i per a qualsevol informació complementària cal trucar al número 874960.

TOTES LES NOTÍCIES