Grans i petits gaudeixen a Encamp de l’observació astronòmica

Joan Pujol il·lustrant als infants de l'Àrea de Jovent sobre el sol (Comú d'Encamp)
Joan Pujol il·lustrant als infants de l’Àrea de Jovent sobre el sol (Comú d’Encamp)

La Biblioteca comunal d’Encamp ha ofert aquest matí de divendres una activitat d’observació astronòmica oberta a tothom a càrrec de l’especialista Joan Pujol. Els assistents han pogut veure el sol a través d’un telescopi i conèixer curiositats sobre aquesta gran estrella i l’univers que l’envolta.

La sessió s’ha dividit en dos torns i s’ha desenvolupat davant del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. El primer torn ha estat obert a tot el públic i el segon ha comptat amb l’assistència dels infants de l’Àrea de Jovent, que també han pogut gaudir de l’activitat.

L’esdeveniment, que s’emmarca en el programa d’activitats de les biblioteques comunals d’enguany, continuarà aquest vespre amb una segona observació al cim del Port d’Envalira, a les 22 hores. En aquesta ocasió, els assistents podran observar els estels i conèixer algunes constel·lacions. Els interessats poden inscriure’s trucant al 732 704 (Biblioteca d’Encamp), al 856 787 (Biblioteca del Pas de la Casa) o enviant un correu a biblioteca@comuencamp.ad.Últim taller de la Bibliopiscina el proper dimarts 25 de juliol

La Bibliopiscina és una altra de les activitats emmarcades en el programa d’enguany de les biblioteques comunals. Aquest estiu s’ha concentrat durant el mes de juliol i en total ha comptat amb quatre tallers i contacontes interactius.

L’última activitat de la Bibliopiscina es farà el proper dimarts, 25 de juliol, a les 11 hores, a la Piscina de la Mola. Els infants coneixeran el conte ‘Invisible’, d’Eloi Moreno, i faran un taller de llana on crearan flors. El conte tracta temes com el bullying i l’activitat és gratuïta.

[do_widget id=category-posts-pro-64]