Grandvalira ven més d’1.650.000 forfets aquest hivern

tarre-torreno2Les xifres que ha presentat Grandvalira reflecteixen la gran temporada que deixem enrere. Ha crescut més d´un 9% fins arribar a superar 1.615.000 forfets venuts. A més, l´estació va viure el millor inici de temporada en 20 anys, gràcies a les nevades de final de novembre. El 29 de desembre es va batre un altre rècord, amb 26.500 clients en un sol dia.

Més d´un 9% de creixement, la millor arrencada de temporada en 20 anys i l’augment d´afluència d´alguns mercats importants, com el britànic i el francès, han portat Grandvalira a gaudir d´un increment important dels ingressos la temporada 2013-2014.

Hi ha ajudat també el fet que la meteorologia ha estat més benigna que l´any passat, amb cap dia de tancament total, només 6 de parcials i tan sols dos dies de tancament de la frontera amb França. Satisfacció, a més, perquè el mercat espanyol, el més nombrós, s´estabilitza i, fins i tot, creix una mica.

Però les millors notícies les protagonitzen dos clients molt rellevants: francesos i britànics. En l’any del desè aniversari de Grandvalira el domini aplaudeix aquestes dades tan positives. Un premi, asseguren, al posicionament de marca, al fet que l’estació es consolida al top-20 mundial i, per damunt de tot, a l’aposta per grans esdeveniments com les finals de la Copa d’Europa. Una aposta econòmica i a nivell d’inversions que, vistos els fruits que ha donat, seguirà marcant l’estratègia de futur de Grandvalira, que aspira a organitzar esdeveniments encara més importants en ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.