Grandvalira tanca el febrer amb una afluència un 10% superior a la de l’any passat

Grandvalira-NadalDesprés de superar l’equador de la temporada d’esquí, la directora de Grandvalira-Nevasa, Núria Tarré, ha explicat  que els resultats estan sent ‘encoratjadors’ perquè ‘s’està notant molta més afluència que l’any passat, que ja va ser un any de millora’. Tarré ha destacat que el mes de febrer es tancarà un 10% per sobre que el de l’any passat, però ha volgut ser prudent a l’hora de pronosticar que en global pugui ser una temporada millor, ja que ‘l’any passat el març va marcar un rècord històric i enguany la Setmana Santa cau molt tard en el calendari’.

Tot i que vol ser prudent ‘perquè la neu condiciona molt i encara ens queda el tram final de la temporada’, Núria Tarré ha assegurat que en el que portem d’hivern els resultats estan sent ‘encoratjadors’ perquè s’està notant més afluència que l’any passat. ‘El Nadal va ser molt bo, el gener molt correcte i el febrer està sent molt satisfactori’, ha destacat.

La prova d’això és que molts hotels de la vall estan plens, malgrat que ‘hem tingut una mica de mala sort’ a nivell meteorològic els caps de setmana i sobretot els dissabtes, que és quan la gent d’última hora s’anima a pujar. Tot i això, Tarré ha assegurat que ‘no hem notat massa l’impacte del mal temps en els resultats’. Pel que fa al febrer, la directora ha indicat que ha estat un mes ‘realment molt bo’, amb xifres un 10% per sobre de les de l’any passat.

La responsable del domini ha afegit que estan constatant que els mercats internacionals se segueixen comportant molt bé, que es nota molt el creixement del mercat francès, ‘i el que també és sorprenent respecte a les previsions que havíem fet per a aquesta temporada és que el mercat espanyol està responent molt bé’, tant pel que fa als visitants de proximitat, els catalans, com pels de la segona anella, provinents de Madrid o València.

Tarré ha indicat que hores d’ara no es pot avançar si la temporada tancarà per sobre de la passada, en què es van fregar els 1,5 milions de dies d’esquí venuts, ja que creu que la tendència a l’alça canviarà. D’una banda, ha recordat que l’any passat ‘vam tenir un març d’excepció’ amb xifres rècord, gràcies a la gent que no va venir abans pel mal temps i perquè la Setmana Santa va ser molt bona; i ha indicat que aquest març segurament no serà tan bo. D’altra banda, enguany la Setmana Santa cau molt tard en el calendari i, malgrat que estan fent tots els possibles per encoratjar la gent a venir, les tres setmanes d’abril ‘patirem una mica’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.