Grandvalira rep un 16% més d’esquiadors durant les vacances nadalenques

Grandvalira ha rebut un total de 239.265 esquiadors durant les vacances de Nadal d’enguany, un 16% més que el mateix període de l’any passat. Pel que fa a la setmana de Reis, s’han registrat 113.209 usuaris, i els dies de més afluència han estat el 3 i el 4 de gener, amb 21.667 i 19.957 esquiadors respectivament. Durant tot el període de vacances l’estació ha rebut 38.000 esquiadors més que la temporada passada, amb una mitjana de 17.090 usuaris per dia. La directora general de Grandvalira-Nevasa, Núria Tarré, ha valorat positivament l’afluència registrada durant la segona part de les festes, assegurant que estan ‘contents dels bons resultats que han tingut segons les previsions’, i ha desitjat que els visitants hagin gaudit i tinguin ganes de tornar.

Quant a la procedència dels esquiadors, la majoria provenien dels mercats de proximitat, principalment de Catalunya, Madrid i País Valencià, entre d’altres comunitats d’Espanya, així com també dels mercats internacionals com ara França, Regne Unit i Rússia.

Durant les vacances nadalenques, Grandvalira ha mantingut un total de 175 quilòmetres de pistes obertes, al voltant d’un 80% del domini obert, i uns gruixos de neu d’entre 20 i 70 centímetres.

TOTES LES NOTÍCIES