Grandvalira registra una mitjana de 17.000 esquiadors diaris durant el darrer tram de les festes de Nadal

Grandvalira posa punt i final a les dues setmanes de Nadal amb una mitjana de 17.000 esquiadors diaris després de garantir l’oferta esquiable més extensa de la Península Ibèrica. El domini finalitza el període de vacances de Nadal assolint xifres d’afluència similars a les de la temporada passada. En el període comprès entre el 23 de desembre i el 8 de gener, el major nombre d’usuaris a pistes es va registrar el 28 de desembre amb un total de 19.800 passatges i el 3 de gener amb més de 21.200 esquiadors.

Tot i haver superat la previsió d’afluència diària per aquests dies, cal recordar que el domini més gran dels Pirineus no va poder obrir les seves portes degut a les condicions meteorològiques adverses del dia de Reis.

El perfil d’esquiador que ha visitat Grandvalira durant les festes provenia principalment de Catalunya, Madrid i València. A més del turista espanyol, el camp de neu ha rebut un gruix important d’usuaris russos que han efectuat estades de 7 dies de mitjana.

El passi de neu més sol•licitat i utilitzat ha estat el forfet de dia, seguit del forfet de 3 a 5 dies. Més enllà de l’esquí i l’snowboard, la diversitat d’opcions de lleure, amb un ampli ventall d’activitats i una oferta variada de restauració i serveis, consoliden a Grandvalira com l’estació d’esquí amb una proposta més àmplia de la Península.

A data d’avui, Grandvalira disposa de 142 km oberts, amb 78 pistes, 59 remuntadors en funcionament, tots els sectors connectats entre sí per pista i tots els serveis complementaris de restauració i l’Escola d’Esquí i Snowboard operatius al 100%. La cota es situa entre els 10 i els 60 cm de neu dura.

Text i foto: Grandvalira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *