Grandvalira ha acordat allargar la temporada d’esquí fins el dia 28 d’abril, en lloc de tancar el 14 com estava previst. Durant les dues setmanes de més que obrirà l’estació s’oferiran 120 quilòmetres esquiables, amb tots els sectors connectats, i amb un forfet especial a preu reduït de 30 euros. Segons ha explicat la directora general de Grandvalira-Nevasa, Núria Tarré, aquesta decisió ‘potser arriba una mica tard’, però tot i així s’ha considerat que es respon a una demanda molt important dels clients.

Les bones condicions de la neu i les reiterades demandes dels esquiadors han portat Grandvalira a decidir allargar la temporada més enllà del 14 d’abril, que és quan estava previst el tancament de l’estació. Tot i que aquest dimarts es va estar valorant si allargar la temporada fins el dia 28 o fins el pont de l’1 de maig, finalment s’ha optat per la primera data. La directora general de Grandvalira-Nevasa, Núria Tarré, ha explicat que s’ha decidit això perquè el fet que l’1 de maig caigui en dimecres pot fer que no tingui tanta repercussió en els visitants esquiadors, i també perquè allargar més enllà les contractacions del personal sí que suposava un inconvenient per les quotes de treball.

Així, s’ha optat per mantenir tota l’estació oberta fins el 14 d’abril, amb uns 200 quilòmetres esquiables, i a partir d’aleshores, allargar fins el 28 d’abril, és a dir, dues setmanes, amb els corresponents caps de setmana, amb 120 quilòmetres esquiables.

Per a aquestes dues setmanes més d’esquí l’estació farà una campanya d’esquí de primavera amb preus reduïts, amb un forfet de 30 euros, i a més els clients amb forfet de temporada també podran gaudir d’aquests dies de més de neu. Núria Tarré ha dit que s’ha pres aquesta decisió ‘perquè és una temporada excepcional per la neu que hi ha, i volem que els clients més fidels puguin gaudir el màxim de temps de la temporada’.

La directora de Grandvalira ha indicat que aquesta decisió no es pren perquè es vulgui aconseguir un gran impacte econòmic, ja que suposa un cost i per tant un risc. Ha justificat, però, que és una inversió de cara a la temporada vinent, perquè el client tingui el record que a Grandvalira hi ha neu, i també per donar el servei que els clients estan demanant.

A més, Tarré ha destacat que aquesta decisió situa l’estació com la millor oferta de neu en aquesta temporada ‘excepcional’ i per a aquests dies, i diu que ‘és un orgull’ poder-ho fer.

Pel que fa al personal que haurà de treballar aquestes dues setmanes de més, no ha suposat un problema per a l’estació, ja que en general es podrà cobrir amb personal fix o allargant alguns temporers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada