Grandvalira ha inaugurat avui el nou edifici de serveis del telecabina de El Tarter, un modern espaique dinamitzarà el sector i millorarà l’experiència dels esquiadors. Les noves instal·lacions han estat oficialment inaugurades pel president d’Ensisa i cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, el Mossèn Ramon de Canillo i el director general d’Ensisa, Conrad Blanch.

Mandicó, president d’Ensisa i cònsol major de Canillo, ha remarcat “la importància de les noves inversions que s’estan duent a terme i que permeten donar l’impuls necessari a Grandvalira per a posicionar-se com a destinació de primer nivell”.

Per la seva banda, Conrad Blanch,  director general d’Ensisa, ha volgut destacar “la singularitat d’un projecte completament integrat en l’entorn” i “la necessitat de seguir invertint per aconseguir l’excel·lència en matèria de serveis”.

El modern edifici ha representat una inversió de gairebé 4 milions d’euros per Ensisa i és una de les principals novetats d’aquesta temporada. Amb l’objectiu de centralitzar els serveis a peu de pistes i millorar la funcionalitat pels esquiadors, les noves instal·lacions podran acollir a més de 4.500 persones en una sola jornada en temporades de forta afluència assegurant l’agilitat i el confort dels clients.

L’estudi andorrà d’arquitectura Felix Vicente Solà i la constructora andorrana Grup Heracles han estat els encarregats de concebre i realitzar un edifici completament integrat amb el paisatge que l’envolta gràcies a la utilització de materials típics de la zona i a unes formes orgàniques que segueixen la orografia del terreny. Una de les principals novetats que presenta és la quantitat de serveis que concentra a la seva planta baixa de 2.300m2, convertint-lo en el centre de serveis més gran dels Pirineus.

La interiorista Rosa Colet ha estat l’encarregada de dissenyar l’espai a on els visitants hi trobaran noves taquilles, una cafeteria, guardaesquís, una oficina d’atenció al client, un nou centre mèdic, i una nova escola d’esquí on es podran adquirir classes d’esquí, cursos de freestyle i diferents activitats. A la part exterior, el telecabina també presenta una imatge renovada gràcies a una nova coberta metàl·lica composada per 10.000 llosetes de tonalitats verdes i ocres que es fusionen amb l’entorn i estableixen un diàleg entre l’arquitectura i la natura privilegiada de la vall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada