Grandvalira i Vallnord, entre les estacions amb més reserves de les últimes hores a eDreams


Les nevades que s’esperen per als propers dies han reactivat les reserves a les destinacions d´esquí. Tant Grandvalira com Vallnord estan entre les primeres opcions al rànquing publicat per eDreams. Els paquets que inclouen forfet i allotjament són els més demanats, tot i que també destaquen els “tot inclòs” amb monitor a pistes.

Segons la major agència europea de viatges en línia, Grandvalira i Vallnord destaquen entre les reserves de les últimes hores, després de les nevades que han sumat nous gruixos a pistes i les que s’esperen per als propers dies. De fet, generalment, durant el mes de febrer s´incrementen les opcions d´escapades curtes a la neu, però això és especialment ben rebut enguany que la Setmana Santa arriba més d´hora que de costum.

Els paquets d´allotjament i forfet són les compres més populars. A més, pel que fa a les famílies amb nens, també adquireixen lots de tot inclòs, amb un monitor perquè ensenyi els més petits. Després d´Andorra, el Pirineu català, el francès i els Alps també sumen força reserves. Finalment, entre les destinacions d´esquí més exòtiques (o per a pressupostos més grans) s´inclouen el Mauna Kea, a Hawai; Lesoto, el Japó, Utah o el Caixmir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.