Grandvalira-Nadal

Tot i les nevades d’aquest cap de setmana, que han millorat molt la situació a les pistes de Grandvalira, serà difícil confirmar fins dimecres la previsió de l’estat del domini de cara al cap de setmana. Grandvalira establirà la data d’obertura parcial de pistes tan aviat com la direcció tècnica consideri que les condicions de neu garanteixen els estàndards de qualitat i seguretat.

Segons les darreres previsions, s’observa un canvi de tendència a la baixa pel que fa les temperatures de cara el primer tram d’aquesta setmana. En aquest sentit, s’està posant en marxa la xarxa d’innivació i les prediccions meteorològiques apunten a precipitacions en forma de neu a la cara nord de l’estació al llarg del segon tram d’aquesta setmana, que seran determinants per acabar de confirmar l’obertura de les pistes.

Grandvalira està contactant proactivament amb els clients que han efectuat reserva pels propers dies per informar de la situació. El domini esquiable estableix que tots aquells que hagin realitzat la seva reservaa través del web de www.grandvalira.com tenen l’opció d’esperar al comunicat oficial d’obertura de dimecres per prendre la decisió de modificació o cancel·lació. Per aquells que hagin contractat serveis a través d’un intermediari, es recomana que contactin amb la seva agència de viatges per obtenir més informació.

Tota la informació de pistes i les condicions d’obertura s’aniran actualitzant diàriament mitjançant la pàgina web de Grandvalira i les seves xarxes socials.

(Text: Grandvalira)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada