Aprofitant la jornada de tancament obligatori per la Constitució centenars de persones han participat en la marxa organitzada pels treballadors del Punt de Trobada. Ha sortit a les onze del centre comercial per acabar a la plaça del Poble. Reivindiquen una rotonda i una parada d´autobús.

Més de 200 persones han participat en la convocatòria dels treballadors del Punt de Trobada per protestar pel que consideren una mala situació. En primer lloc reivindiquen la necessitat d’una rotonda i que hi hagi una parada d’autobús prop del centre comercial per fer més fàcil l’accés als empleats.

Però també els preocupa el fet que la Batllia ha condemnat els actuals arrendataris a deixar l’edifici, decisió que ha estat recorreguda. A més, la família propietària del terreny ha rebut una oferta del grup Pyrénées per aquest espai. Des de l’organització de la protesta s’espera que la situació no canviï en aquest sentit.”Estem segurs que es resoldrà a favor de l’empresa i que continuarem aquí”, creu la portaveu de la marxa, Marta Llamas. Tot i això, demanen al Govern “que pensin en nosaltres, que tinguin en compte que som moltes famílies i que podríem convertir-nos en un problema social molt gran per al país”. En el mateix sentit es pronuncia un altre treballador, per qui el centre comercial representa “una història molt gran i no és bo perdre-la”. Una altra empleada reivindica la rotonda “per poder anar i tornar a la feina tranquil·lament”. “Tenim el mateix dret que la resta dels centres comercials a venir, treballar i estar bé”, assegura.

5 comentaris

  1. Exacte , gran seguiment res de res , i es que s’ha de saber que es just i que no es , i quina finalitat es persegueix !!!

  2. s’ha demostrat el motiu real d’aquesta manifestacio: fer pressio al govern i als batlles per condicionar el futur del centre comercial

  3. unos cuantos trabajadores pidiendo una rotonda y una parada bus. para eso manifestarse? pero si el gobierno ya ha dicho q lo van a hacer. que más problema hay???

  4. gran seguiment?? jajajajaja, pero si eren menys de 200 quan en realitat esperaven ser 1.000 !!!

    1. es el que passa quan es fa una protesta que nomes vol servir per pressionar, que la majoria de treballadors passen d’entrar al trapo!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada