Gran part dels desallotjats en l’incendi poden tornar a casa


Els veïns afectats per l’incendi de l’edifici de l’avinguda Carlemany podran començar a tornar a casa aquest dimecres a la tarda. Durant el matí ja s’ha autoritzat el funcionament del restaurant ubicat als baixos de l’immoble.

Tres dies després de l’incendi, els veïns de l’edifici de l’avinguda Carlemany afectat pel foc podran tornar aquest dimacres a la tarda a casa.

Indústria espera començar a rebre les certificacions dels instal·ladors les properes hores i poder autoritzar l’entrada als habitatges de les plantes 1, 2 i 3. També ho esperen des de la propietat de l’immoble. Així és previst que dels dotze habitatges de l’edifici, 9 es puguin tornar a ocupar en les properes hores. De la resta, un afectat per l’aigua que van haver de tirar els bombers, encara trigarà dues setmanes a reparar-se i un altre és on es va iniciar l’incendi i on hi va haver els danys més importants.

D’altra banda, Indústria ha autoritzat aquest matí el funcionament amb normalitat del restaurant situat a la planta baixa. El foc es va iniciar al quart pis de l’edifici dilluns de matinada. Es van desatllotjar un vintena de veïns, que aquests dies han estat dormint a l’hotel Fènix. Aquest dimecres la majoria tornarà a la normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.