Gran nit de bàsquet a la Bombonera, amb victòria dels locals davant el Partizan de Belgrad (61-60)

Final del partit entre el BC Andorra i el Partizan de Belgrad
Final del partit entre el BC Andorra i el Partizan de Belgrad. Foto: BCA

Quina nit més maca. Una d’aquelles que es recorden temps pels aficionats. El BC Andorra ha derrotat per 61-60 el Partizan de Belgrad en un partit dur, pesat i complicat de jugar pels dos equips. El partit no ha estat de gran bellesa ofensiva però aquest dimecres els espectadors que han anat a la Bombonera han pogut veure un nivell físic i d’impactes, arbitratge inclòs, de nivell Eurolliga.

El conjunt andorrà ha estat capaç de mantenir-se ferm davant d’aquesta intensitat. A banda d’això els  tricolors han tingut un tercer quart sensacional en el que han fonamentat la victòria col·lapsant per complet els visitants.

La victòria també té un punt de mèrit en el fet que aquesta tempesta de cops i empentes ha semblat endur-se per davant Clevin Hannah que només ha anotat 2 punts avui. Curiosament, no es pot negar, Hannah ha fet la darrera cistella del partit pel BC Andorra. El millor del partit ha estat Víctor Arteaga que ha acabat amb 20 de valoració (15 punts i 4 rebots). Codi Miller-McYntire ha fet 11 punts, 10 rebots i 2 assistències. Oriol Paulí ha valorat 14 amb, 10 punts, 4 rebots I 2 assistències.

Anant al partit, ja des del principi s’ha vist que si el Partizan venia amb ganes de marcar territori amb un llindar físic molt alt el BC Andorra no faria un pas enrere. Tot costava molt, tot estava molt tancat. Però la primera esquerda, 16-12, l’ha trobat el conjunt tricolor. Així ha acabat el primer quart. En el segon, el desencert ha marcat l’actuació dels d’Ibon Navarro. Un parcial de 0-12 ha donat el domini als d’Obradovic. 24-32 al descans. La batalla estava oberta però les sensacions eren de frustració davant l’anella. I s’han acabat en el tercer quart. Treball, cames, agressivitat i lectura. El BC Andorra ha desballestat els visitants en un tercer període elèctric (24-8). La diferència ha arribat a ser de 10 punts però el Partizan no havia perdut cap partit fins ara i no tenia cap ganes que aquest fos el primer. El tema ha conclòs amb final d’infart. Gran victòria. Gran nit europea.

Dissabte a les 18h espera el Múrcia a la BMB, l’equip revelació de la Lliga Endesa fins ara.