El Govern condemna l’atemptat terrorista de Niça i se solidaritza amb el poble francès

El Govern condemna l’atemptat terrorista perpetrat la nit passada a Niça durant les celebracions del 14 de juliol i que es va cobrar la vida de més de 80 persones. En sengles cartes enviades al president de la República Francesa i copríncep, François Hollande, i al primer ministre francès, Manuel Valls, el cap de Govern, Antoni Martí, ha manifestat la condemna de l’Executiu als atemptats i a tot acte perpetrat per la barbàrie terrorista alhora que s’ha solidaritzat amb el poble francès.

Martí ha refermat els llaços d’amistat i cooperació que uneixen França amb el Principat d’Andorra i s’ha mostrat convençut que la democràcia i l’Estat de dret acabaran guanyant la batalla contra el terrorisme.

Ahir a la nit, el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va estar en contacte telefònic amb l’ambaixadora francesa a Andorra, Ginette de Matha, per fer-li arribar les primeres mostres de condol i de rebuig per l’atemptat. També el cap de Govern ha estat en contacte amb l’ambaixadora al llarg d’aquest matí. En paral·lel, i com a mesura de prevenció, s’ha reforçat la presència policial als voltants de l’Ambaixada Francesa.

El Govern s’ha sumat al minut de silenci convocat per l’Ambaixada Francesa a les 12:00 del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.